Mosa keramiska fasadskiva

Mosa

Keramiska, brandsäkra fasadskivor

Mosa keramisk fasadskiva på ventilerad fasad

Mosa

Fasadskivor för estetik och funktion

Mosa keramiska fasadskivor för estetik och funktion

Fasaden är arkitektens signatur. Självklart är fasaden också en stark del av byggnadens framtoning. Fasaden skapar det första intrycket och är en stark del av helhetsintrycket. Mosa keramiska fasadskivor ger både liv och elegans åt byggnaden – och lämnar bestående intryck.

Fasaderna är avgörande för en komfortabel, skyddad miljö för bostäder eller arbetsplatser. Därför uppfyller Mosa keramiska fasadskivor  både estetiska och funktionella krav som arkitekter och konstruktörer ställer. Fasadskivorna är Cradle to cradle Silver-certifierade och en byggnad som använder Mosa fasader blir också enklare certifierad enligt LEED eller BREEAM.

Forskning och innovation

Mosa är innovationsdrivet, precis som alla andra produkter från Fischer. Mosa forskar, utvecklar och förbättrar ständigt sina produkter och tjänster för att erbjuda kreativ frihet i fasaddesignen. Innovationslusten återspeglas i varje enskild platta.

Mosa fasader är en del av Royal Mosa och utmanar ständigt gränserna för det möjliga inom sitt område. Det gör det möjligt för kunder runt om i världen att skapa extraordinära byggnader. 

Kontakta oss på tn@fischersverige.se för rådgivning eller beräkningar för ventilerade fasader med Mosa keramiska fasadskivor.